امارات دنبال میوه های ایران است/عدم صدور ویزا برای ایرانیان در امارات کاملا موقتی است

رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات اظهار کرد: عدم صدور ویزا برای ایرانیان در امارات نیز مسئله کاملا موقتی است و با اطلاعی که کسب کرده‌ایم این موضوع رفع خواهد شد.

به گزارش گروه صنعت و بازرگانی پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، فرشید فرزانگان در مورد ورود میوه‌های اسرائیلی در بازار امارات اظهار داشت: موتور متحرکه هر کشور تجارت آزاد آن کشور است، میوه‌های اسرائیلی در بازار امارات دیده می‌شوند و با اینکه قیمت این میوه‌ها در بازار امارات بسیار پایین است اما چندان استقبالی از آن نشده است.

وی افزود: با وجود اینکه قیمت میوه‌های اسرائیلی در بعضی موارد به یک سوم رسیده اما عموم مردم کشور همسایه میوه ایرانی را با اینکه دو تا سه برابر گران‌تر است را می‌پسندند.

رییس اتاق بازرگانی ایران و امارات در مورد علت ترجیح میوه‌های ایرانی تصریح کرد: میوه ایرانی را طبیعی‌تر می‌دانند و طعم و مزه آن را می‌پسندند. همچنین سال‌ها به طمع و مزه آن عادت کرده‌اند. لذا عوض کردن ذائقه مشتریان در بازار کار چندان ساده‌ای نیست، پس این موضوع چندان نگران‌کننده نیست.

فرزانگان افزود: از طرف دیگر ما باید بدانیم که در بازارهای صادراتی ما رقابت سنگینی وجود دارد. بسیاری سعی می‌کنند تا صادرات ما را کمتر کنند ما باید برای خودمان برنامه‌ریزی داشته باشیم تا اقتصاد به صورت مولد، تولید و صادرات کند. اگر ما اقتصاد را قوی‌تر و فضای کسب و کار را بهتر کنیم و به نوعی از سیستم بوروکراسی بکاهیم  ، نباید نگران این مسائل باشیم.

وی ادامه داد: اگر بخشنامه‌ صادره چند ماه قبل اعلام، حتی چند ماهی به صورت پایلوت اجرا، و با مشارکت و هم‌فکری بخش خصوصی و تشکل های تخصصی تصمیمات گرفته شود، ناهماهنگی بین دستگاه های مختلف از بین برود و واقعا دغدغه در کشور تولید و صادرات شود، برخی مشکلات در بازارهای رقابتی قابل حل خواهد بود.

رییس اتاق مشترک ایرات و امارات در مورد توقف صدور ویزا برای ایرانی‌ها از طرف امارات گفت: در مورد عدم صدور ویزا برای ایرانیان در امارات نیز مسئله کاملا موقتی است و با اطلاعی که کسب کرده‌ایم این موضوع رفع خواهد شد، گمانه‌زنی‌های مختلفی در مورد دلیل این تصمیم داریم اما به هر حال این موضوع رفع می‌شود و به نظر نمی‌رسد برای کار ما مشکل ایجاد کند.

وی افزود: ما نباید از مسائل این چنینی واهمه داشته باشیم بلکه باید روی مسائل درونی اقتصاد خودمان کار کنیم، به جای نگرانی در مورد اینکه در بازارهای مختلف چه کسانی آمده‌اند باید به مسائلی مانند بهبود کیفیت، بهبود بسته‌بندی، بازاریابی مداوم، برنامه‌های توسعه چشم‌انداز، صادرات و کمک به تجار برای حفظ بازار خود بپردازیم تا نگرانی ما از مسائل پیرامونی کمتر شود.

انتهای پیام/

۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
کد خبر: 8837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha